PERED CSILLAGAI

pered-csillagai-donto-32

Többhónapos szervezés után befejeződött a Pered csillagai elnevezésű tehetségkutató. Nincs ember Pereden, aki ne tudná, hogy Totya / Horváth Tamás/ hatalmas sikert aratott szaxofonjával, hogy a kis Scarlet nagyot énekelt, az On the road őrült hangulatot varázsolt.  Az ének II. kategóriában Baji Barbara győzött, Farkas Adrián tánca csaknem mindenkit lehengerelt, a különdíjas Kovács Sanyi tehetsége pedig páratlan Pereden.

Mindenki találhatott magának kedvére való műsorszámot.  Volt szavalat, népdal, aktuális sláger, rock and roll, mulatós zene, hangszerjáték, beatbox. Aki részt vett az előadásokon, garantáltan nem unatkozott. A döntőre rengeteg ember gyűlt össze a kultúrházban. Egy nénike azt mondta, ennyi embert még életében nem látott a kultúrházban.

A szervezők a műsort kiválóan felépítették, nem érzett az ember hiányt az előadások közben. Szellemesen írták meg a konferanszié szöveget is. Az ízes peredi beszéd fűszere volt az estének a színpadon.

Summa summárum: Le a kalappal az ötletgazda, a szervezők előtt, akik profi módon valósították meg ezt a műsort.  Gratulálok!

 

Bugár Heni

 

Műsorvezetők nyilatkozatai:

Szekeres Judit- Amikor elvállaltam, gondoltam, hogy népszerű lesz ,mert a perediek kíváncsiak a gyerekekre, de nem gondoltam, hogy ilyen sikeres lesz. Legjobban a döntőben izgultam, erre meg volt az okom, de ez nem akadályozott meg abban, hogy táncoljak a színpadon. A műsor legnagyobb tanulsága, érdemes körülnézni mi van Pereden, nem csak más falvakra mutogatni.

Horváth Roli- A döntőben izgultam a legjobban, de remélem nem látszott. Reméltem, hogy sikeres rendezvény lesz, de én sem gondoltam volna, hogy ennyire.

fotó: peredcsillagai.euKovács Zoltán

Egész nevén Kovács Zoltán. 1977-ben született, a nyitrai Mezőgazdasági Egyetemen tanult. Szabadidejében a pered.info-t szerkeszti.