Bende Norbert beszámolója a testület előtt (videó)

Snímka obrazovky (4)

A meglehetősen hosszú videóról lemaradt két fontos dolog, de ezt szöveghűen átírom, mert ez fontos a teljes képhez.  A videó csak Norbi beszámolóját tartalmazza, majd úgy tűnt, hogy a testület részéről több kérdés nem fogalmazódik meg, itt ki is kapcsoltam. De a testület határozatot fogalmazott meg arról, hogy a sport vezetése hívjon össze taggyűlést és válasszon érvényes elnökséget.  Ekkor tette fel Szabó Zoli a következő kérdést ( a kamerát bekapcsoltam, de videóhoz nem tettem hozzá, mert alig hallani.)

Szabó Zoltán: Előtte mondták meg, mielőtt kijelentkeztek?

Borsányi Gyula: Utána…..utána történt a dolog.

A testületi ülés végén Bende Norbi újra szót kért azzal, úgy érzi bizonyos dolgokra nem adott választ. Két felvetése volt, az elsőt a kamera még nem vette, a másik felvetés a következő volt. (A felszólalásának szöveghű átirata.)

„Zoli báty mondta, hogy miért nem szóltunk itt a képviselőknek, a falu vezetése megoldotta volna a dolgot…“

Szabó Zoltán: Nem mondom, hogy megoldotta volna…

Bende Norbert:… vagy segítettek volna benne. Nem akarom így minősíteni a sportszakmai hozzáértését, vagy valami, de olyan embereket szólítottunk meg, akik a regionális fociban kompetensek és benne vannak, nem tudtak segíteni és szerintem nem olyan a kapcsolatunk ezekkel az emberekkel, hogy az lett volna a hátsó szándékunk, hogy Pereden megszűnjön az „ A“ csapat. A másik dolog az, hogy november óta fokozatosan, rendszeresen informáltam a polgármester urat és a Gábor bátyot is arról, hogy mi a futballban a helyzet. Ugyan megpróbáltak segíteni, megoldani a helyzetet, de nem sikerült. A polgármester is megtett mindent azért, hogy ez ne így alakuljon, de nem sikerült. Úgyhogy a falu vezetősége tudott a helyzetről.

 Kovács Zoltán

Egész nevén Kovács Zoltán. 1977-ben született, a nyitrai Mezőgazdasági Egyetemen tanult. Szabadidejében a pered.info-t szerkeszti.