Fél év elteltével újra felállt az “A” csapat (videó)

IMG_20170709_181406606[1]

Az elmúlt hónapokban a foci körül kialakult bizonytalan helyzet július 9-én véget ért. Az új peredi felnőtt csapat felkészületi meccsen először mérkőzött meg és Tósnyárasd ellen 2-2-es eredményt ért el.  Nem vagyok fociszakértő, így a mérkőzéshez nem szólnék hozzá. Inkább arra voltam kíváncsi, hogy a szurkolók és a vezetők miként látják az új csapatot.

De a szurkolók nemigen akartak nyilatkozni, főleg nem a kamerának. Általában az volt a kifogás, hogy még nem ismerik a csapatot. Sikerült a középkorosztályból 2 ember véleményét megtudni. Ők meglepetést várnak a csapattól. Szerintük fontos, hogy újra perediek játszanak, szerintük nem kell, hogy nyitraiak jöjjenek ide újból. Ilyen szempontból az új bajnokságot is sokkal jobbnak látják.

Az idősebb korosztály 2 képviselője már nem volt ilyen optimista. Részükről nincs nagy elvárás, mert a jelenlegi csapat tudását gyengének minősítették. Szerintük látni, hogy ez a csapat még így  együtt nem játszott,  össze kell forrniuk. Az új bajnokságról a véleményük, hogy nem hoz minőségi javulást, mert mégiscsak gyengébb csapatokkal játszunk.

A videóban Takács Szilárd sportelnök,Bende Norbert menedzser és Darázs Róbert, az edző nyilatkozik.Kovács Zoltán

Egész nevén Kovács Zoltán. 1977-ben született, a nyitrai Mezőgazdasági Egyetemen tanult. Szabadidejében a pered.info-t szerkeszti.