12 év után elköszönünk

Untitled-1

Mindennek van eleje és egy idő után vége is. A pered.info-nak most jött el. 12 év után búcsúzunk egy fantasztikus kaland után, amiről nem gondoltuk volna, hogy olyan sokáig fog tartani.

A kezdet már nagyon régen volt, az internetet is csak (akkori) fiatalok használták.  Sokak számára érthetetlen is volt, minek egy falunak honlap. Az idő bizonyította, hogy kell.:) A falu is sokat változott: nem véletlenül választottuk ezt a képet. Ma már ez a két épület nem létezik.

Ez volt Pered első és nagy valószínűleg utolsó magyar nyelvű honlapja. Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy belássuk , ha valaki független honlapot indít, annak a nevében a  Tešedíkovo lesz  a természetes és szlovákul írják.

Köszönet minden információért, támogatásért. Szép volt így együtt. És ha úgy érzi valaki, hogy vállalja, a lehetőség megvan. Mi átadjuk. :)

U.I. Az önkormányzatnak azért nem kell örülnie. Információk a testületről megjelennek, csak fokozatosan áttér a a személyes profilomra.

Akik az oldal működésében az elmúlt 12 évben részt vettek: Lelovics András, Varga Krisztián, Fischer Tamás, Bende Zsolt, Marosi Bianka, Tyukos Zoltán,Laczkó Sándor, Kovács Zoltán.

Egy ideig még a honlap elérhető: tehát a képek és a dokumentumok használhatók.Kovács Zoltán

Egész nevén Kovács Zoltán. 1977-ben született, a nyitrai Mezőgazdasági Egyetemen tanult. Szabadidejében a pered.info-t szerkeszti.