Fergeteges hangulatú Takács Noémi előadói est

noemi1

Szombat este több mint 200 néző volt kíváncsi Pered egyik legtehetségesebb fiataljára. Takács Noémi közel 4 év után lépett fel és igazán izgalmas zenei utazáson vehettek részt azok, akik eljöttek. Akikkel koncert után beszéltem, azok mind nagyon pozitívan értékelték az előadást. Nagyon tetszett, hogy Noémi a zeneszámok között elmesélte a zenei karrierjét és lényegében egy zenei fűzért adott át. A Campus PT facebook profilján egy kommentező megírta, hogy az előadás mennyire nagy élmény volt. Mások szerint tele volt érzelmekkel – lehetett sírni és nevetni. Noémi az este folyamán három zenei blokkban mutatta be zenei tehetségét: Karády Katalin énekeit, a Kőbányai Zenei Stúdióban előadott feldolgozásokat, illetve a Bülbüls és a Noémo számait adta elő. Fontos megjegyezni, hogy a zenekar legalább akkora élmény volt, mint Noémi éneke.

noemi2

 

Malý Mónika, a Campus PT alapítója a rendezvényt nagyon sikeresnek értékelte, nagyon sok pozitív energiát adott. A látogatószámmal elégedett, bár úgy gondolta, hogy több fiatal jön el.  A zenészek is nagyon jól érezték magukat. Szeretnek ilyen típusú közeg előtt játszani- mesélte Malý Mónika.

noemi8

 

noemi5

Az este védnöke Gál Gábor parlamenti képviselő volt, aki elmondta, nagyon örül, hogy  Pereden ekkora tehetség van. Megtiszteltetésnek érzi, hogy az esthez a névét adhatta és további sok sikert kíván.

A koncert követően Noémi dedikálta a saját CD-jét, amelyet szó szerint szétkapkodtak, néhánynak nem is jutott.

neémi6

 

(Fotók: Mészáros Tibor)Kovács Zoltán

Egész nevén Kovács Zoltán. 1977-ben született, a nyitrai Mezőgazdasági Egyetemen tanult. Szabadidejében a pered.info-t szerkeszti.